Un scaun cu design contemporan, pentru o bucătărie a zilelor noastre

Un scaun cu design contemporan, pentru o bucătărie a zilelor noastre

Nu ştiţi cȃte scaune de bucătărie să vă cumpăraţi. Vă gȃndiţi că aţi avea nevoie de mai multe – în acest caz avem o recomandare pentru Dumneavoastră: vizitaţi magazinul nostru promoţii-scaune.ro, de unde vă puteţi achiziţiona un excelent set de mobilier pentru bucătăria Dumneavoastră, adică o masă şi patru scaune. Iar calitatea produselor de aici, fie că sunt piese singulare, fie că aparţin unui set, este, într-adevăr, excepţională.

Am auzit că cineva şi-a achiziţionat 6 scaune de bucătărie, deşi nu avea nevoie decȃt de 4.

Pe de altă parte, nu a calculat bine, căci spaţiul nu era suficient de mare pentru 6 scaune, ca urmare a fost necesare nişte reamenajări ale întregii camere pentru a mări spaţiul şi a face posibilă distribuirea avantajoasă a pieselor de mobilier.

Dar nu este mai simplu să îţi fai un calcul preliminar? Şi să începi cu un singur scaun sau cu cȃteva aparţinȃnd aceluiaşi model care se vinde singular sau încorporat unui set? Există la excelentul magazin online promoţii-scaune.ro un scaun pe care îl pueţi cumpăra şi izolat, dar şi ca set, un scaun foarte bun: este vorba despre SCAUNUL DE BUCĂTĂRIE Y03 MARO ÎNCHIS, care se distinge imediat prin calităţile sale deosebite, un scaun contemporan, care se potriveşte cu toate stilurile de saloane şi incinte dintr-un apartament al zilelor noastre.

Acest scaun, pur şi simplu, este o piesă utilă şi elegantă, o bucăţică de contemporaneitate de care aveţi nevoie, un mic univers care emană căldură, care respiră libertate. Priviţi-i profilul: este unul deschis, suplu, elegant. Volumele sunt deschise, braţele lipsesc, căci în povestea acestui produs, ele nu sunt necesare, cel care stă aşezat în el nu trebuie să îşi sprijine braţele, braţel sunt sprijinite pe masă, piesa, în întregul ei trebuie să fie una spartă, aerată, decupată.

Aerul şi atmosfera din incinta bucătărie Dumneavoastră trebuie să îl înconjoare cu căldură şi încredere. Structura din oţel este solidă, tapiţeria este foarte interesantă şi comodă, de culoare maro închis, dungi adȃncite o brăzdează orizontal conferindu-i o estetică modernă, proaspătă şi vie, a timpurilor pe care le trăim.

Spătarul are o curbură în zona lombară care are mare importanţă în menţinerea unei poziţii corecte a celui ce stă aşezat în el. Coloana vertebrală se mulează după ea, este obligată să îşi aducă postura într-o dimensiune a confortului şi utilului sănătos, care, mai ales pe timp lung, nu afectează starea de bine a organismului utilizatorului.

Intraţi pe site şi studiaţi-l: este o piesă care poate fi aşezată efectiv în orice punct al bucătăriei Dumneavoastră, în jurul mesei, într-un colţ, lȃngă vreun aparat, în faţa televizorului. Obişnuiţi să vă invitaţi prieteni – atunci cumpăraţi-vă mai multe astfel de scaune din acelaşi model, toate vor deveni prietenele Dumneavoastră şi ale invitaţilor Dumneavoastră. Iar acest lucru va fi valabil pe termen lung.

Este alegera ideală în cazul în care vă doriţi un design nou, modern, interesant și în același timp simplu. Este acoperit cu piele ecologică, prezentȃnd cusături simple, care arată foarte bine în decorul oricărei bucătării.

Este adevărat, există şi modele mai sofisticate, construcţia lor este mai complexă, aceasta implicȃnd posiblităţi sporite de utilizare şi de amplasare a părţilor corpului, proiectarea şi distribuţia picioarelor poate fi mai elaborată. Le puteţi testa şi pe acelea, dar noi vă spunem că SCAUNUL DE BUCĂTĂRIE Y03 MARO ÎNCHIS nu a fost conceput pentru aşa ceva, ci pentru cea mai bună convenţuire a simplităţii moderne, contemporane cu confortul necesar unui spaţiu prin definiţie utilitar.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *