Tipuri de scaune de gaming

Tipuri de scaune de gaming

Vreți să cumpărați un scaun de gaming și nu știi ce model să alegeți? În acest ghid vă vom vorbi despre tipuri de scaune de gaming. Așadar, dacă vă gândiți să vă cumpărați unul, ar fi bine să țineți cont de acest ghid.

 

Tipuri de scaune de gaming

În esență, există cinci categorii majore de scaune de gaming. Aproape toate scaunele rocker și pedestal sunt folosite pentru jocuri de consolă, deși știm că unii jucători folosesc scaunul pedestal și pentru jocuri desktop.

Iată care sunt modelele de scaune de jocuri din fiecare categorie din această secțiune.

 

Scaun de gaming puf pentru console

Începem lista de scaune pentru jocuri cu scaunul puf. În mod surprinzător, unele dintre aceste scaune sunt incredibil de confortabile. Acestea sunt folosite pentru jocuri de consolă (având în vedere că pentru a le folosi în fața unui PC, va trebui să le ridicați suficient pentru a fi confortabile).

Ele sunt o opțiune economică și distractivă. Cu acest stil de scaun de joc nu puteți să vă întoarceți, dar este mai bine decât să stați pe podea ore întregi. Dacă vă jucați cu prietenii la domiciliu, având astfel de scaune la dispoziție, vă veți putea distra mult timp, stând într-o poziție foarte confortabilă, sprijiniți de scaunul puf și nu de perete.

 

Scaun de gaming Rocker

Scaunul de gaming rocker este folosit exclusiv pentru consola de jocuri. Se află direct pe podea și, așa cum sugerează și numele, permite utilizatorului să se rotească înainte și înapoi.

Acest tip de scaun este, fără îndoială, superior scaunului puf. Cele mai scumpe scaune din această categorie sunt echipate cu sunet, cu difuzoare amplasate pe tetiera scaunului. Acestea sunt, de obicei, mai scumpe, dar oferă și o experiență de joc mult mai intensă. Jocul pe consolă este mult mai atractiv.

Dezavantajul acestui stil de scaun este acela că nu permite întoarcerea la stânga sau la dreapta. De asemenea, unii utilizatori se plâng că se simt incomod după câteva ore de joc. Cu toate acestea, acestea sunt o opțiune excelentă. Sunt scaune mai mult sau mai puțin confortabile și cu mai multe funcționalități. Cu cât prețul este mai mare, cu atât ele sunt mai complexe.

 

Scaun de gaming pedestal

Scaunul pedestal este un fel de amestec între scaunul în stil rocker și scaunul cu roți. Aceste scaune sunt concepute pentru jocuri de consolă, dar din când în când acestea sunt, de asemenea, folosite la birou.

Acest tip de scaune de jocuri sunt puțin mai scumpe decât scaunele rocker. Un avantaj al acestor scaune este faptul că jucătorii nu sunt la fel de aproape de podea ca și în cazul scaunului puf sau scaunului rocker.

Aceste modele includ sistem de sunet, subwoofer, mufă pentru căști și control al volumului. Una dintre principalele diferențe cu privire la celelalte tipuri de scaune, sunt aceste opțiuni de sunet pe care le oferă, deoarece experiența este foarte realistă și incredibilă atunci când se folosește consola de jocuri.

Este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unei versiuni îmbunătățite a scaunului puf sau celui în stil rocker.

 

Scaun de gaming cu roți (stil PC)

Scaunele cu roți sunt cele mai bune scaune în ceea ce privește mobilitatea și confortul. Le puteți mișca și roti datorită modului în care au fost fabricate. Unele modele, vă permit chiar să vă înclinați și să vă odihniți.

În această categorie există o gamă largă de scaune de birou ieftine și scaune de gaming scumpe. Există multe modele și prețuri diferite. Ele sunt, probabil, cele mai populare scaune. Este posibil să aveți unul la domiciliu și să nu știți că acesta este un tip de scaun cu roți.

Ele sunt, de asemenea, cunoscute ca scaune de tip PC. De-a lungul anilor au fost îmbunătățite și acum sunt mai rezistente, căptușite și arată mult mai bine.

Aceste scaune includ de obicei cotiere, suport robust pentru spate, roți și o varietate de opțiuni de reglare. Ca atare, ele oferă o mai bună ergonomie.

Acestea sunt câteva din tipurile de scaune de gaming existente pe piață. Dacă vă doriți un scaun de gaming ieftin, intrați pe promotii-scaune.ro și nu alegeți-vă modelul care considerați că vi s-ar potrivi.

De îndată ce-l veți folosi, vă veți bucura de alegerea făcută, deoarece în acest magazin se găsesc doar scaune de gaming de cea mai bună calitate.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *