Scaunul de gaming ideal, Arka B13 Pirat, negru/maro, vă stă la îndemână. Vizitaţi ”promoţii-scaune.ro”!

Scaunul de gaming ideal, Arka B13 Pirat, negru/maro, vă stă la îndemână. Vizitaţi ”promoţii-scaune.ro”!

Şi în privinţa intereselor şi acţiunilor Dumneavoastră comerciale vă putem fi consilieri şi vă putem răspunde la întrebări legate de diferite produse. De pildă în legătură cu scaunul de gaming sau de birou pe care doriţi să vi-l cumpăraţi. Iar în acest caz, fireşte că vreţi să intraţi în posesia unui produs bun.

A venit vremea să vă interesaţi de un scaun bun de gaming. Am văzut destul de puțini oameni care stau în ele puţin timp, iar dacă cineva stă într-un scaun foarte mult, atunci este vorba de jucători profesioniști. Dar cât de inconfortabil arată majoritatea scaunelor…

Scaunele de gaming (sau de birou, când sunt folosite la lucru) reprezintă o nişă în domeniul scaunelor care se comercializează şi beneficiază de o largă prezentare online. Am scris despre cele mai bune scaune de gaming sau de birou, dar şi despre scaune foarte ciudate și despre altele foarte confortabile, ergonomice, dar cum trebuie de fapt să fie conceput şi cum arată un scaun cu adevărat bun pentru persoanele care stau în faţa computerului și practică jocuri video timp de 12 ore pe zi?

Foarte simplu şi limpede: exact ca Scaunul Gaming Arka B13 Pirat, negru/maro, de la promoţii-scaune.ro. De fapt acesta este scaunul ideal, scaunul de care aveţi nevoie. Care este preţul lui? Doar 385 lei, redus de la 730 lei. Nu e fantastic? Aceasta înseamnă o reducere la jumătate…

Dar să vorbim puţin despre calităţile lui.

Scaunul de birou B13 este fabricat din piele ecologică şi are un design elegant. Spătarul acestui model este lat şi ondulat, asigurând o poziţie confortabilă coloanei vertebrale. Mânerele sunt din polipropilen şi asigură un suport foarte bun pentru braţe, atunci când acestea sunt în repaus. Baza scaunului, în formă de stea, este fabricată din poliurethane iar rotiţele sunt mobile, silenţioase, nu zgârie parchetul şi se pot roti 360 de grade.

“Există o percepție că scaunele sunt doar bune pentru jocuri, dar de fapt sunt bune pentru oricine petrece zece ore în fața unui computer”, spune Daniel Yamilkoskim, jucător fullwatch, profesionist pentru CL Gaming.

Întrebare: Cum au ajuns scaunele de gaming să semene cu scaunele maşinilor de curse?

Răspuns: În jurul anului 2006, o companie numită DXRacer a fabricat inițial scaune pentru mașini de lux. De atunci, scaunele de jocuri au fost concepute să arate ca scaune pentru mașini de curse, ceea ce are sens, având în vedere că, într-adevăr, ele constituie singura modalitate posibilă ca jucătorii să realizeze sesiuni pe perioade lungi de timp.

Apoi, DXRacer a făcut o versiune de birou a scaunului de joc.

Principalul secret al scaunelor de gaming este că spătarul este mult mai mare decât al unui scaun de birou obișnuit. El susţine umerii și spatele, astfel încât să nu începeți să vă simțiți obosiți. Cu cât mai mult sprijiniţi muşchii spatelui şi umerilor, cu atât mai mult scaunul va împinge direct. Este un amestec între a sta confortabil şi a fi provocat, astfel încât corpul tău este împins în picioare şi nu simte durerea cauzată de statul prelungit în aceeaşi poziţie.”

Scaunele pentru jocuri sunt mai confortabile, deoarece sunt foarte personalizabile”, spune Yamilkoskim, jucătorul Overwatch, al cărui prim scaun de joc a fost un DXRacer. “Puteți regla spatele scaunului; suportul lombar, înclinarea, tetiera și cotierele merg în toate modurile posibile.”

Problema cu jocurile pe computer și sesiunile la computer în general este aceea că biroul este fix, astfel încât scaunul ar trebui să fie complet reglabil pentru a vă face să puteţi sta în poziţie fixă la birou. Asta fac scaunele de joc. Este greu să găsiți un scaun de birou obișnuit care să se poată adapta în tot felul de moduri pentru care care este proiectat special un scaun de joc,  cum ar fi să vă întoarceți la un unghi de 1650, să folosiţi cotierele în orice fel sau doar să le eliminaţi complet. Chiar și suportul lombar se deplasează în sus și în jos în funcție de nevoile utilizatorului.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *