SCAUNUL DE GAMING ARKA EAGLE B52 – sau scaunul din care jocul pe calculator devine joacă

SCAUNUL DE GAMING ARKA EAGLE B52 – sau scaunul din care jocul pe calculator devine joacă

Indiferent de calitatea dumneavoastră de jucător, profesionist, amator sau care abia aţi început să bateţi la uşa digitală a afirmării, SCAUNUL DE GAMING ARKA EAGLE B52, de la NobleChairs, comercializat de promoţii-scaune.ro, în frumoasele sale nuanţe de negru şi roşu, este cel mai potrivit scaun pentru a vă susţine pasiunea.

Aşezat în acest scaun, jocul devine joacă, iar plăcerea este garantată. Dacă vreţi să cȃştigaţi în condiţii de confort şi de deplină sănătate, acest lucru îl puteţi optim realiza utilizȃnd acest echipament.

Poate aţi încercat şi alte scaune, iar acestea nu v-au satisfăcut pe deplin, poate nu aţi încercat pȃnă acum nici un scaun – indiferent de situaţie, vă asigurăm că pe piaţa acestor produse piesa despre care vorbim se diferenţiază net, lăsȃnd în urmă uşor alte produse similare.

Cei care au avut inspiraţia să îl achiziţioneze deja pot oricȃnd depune mărturie, cu zȃmbetul pe buze, că lucrurile stau chiar aşa şi că aprecierea şi sugestia noastră nu se înscrie în linia reclamei neacoperite de real şi concret, de care suntem sătui şi de care marketingul este sufocat. Adică de faptele şi starea dumneavoastră de bine în faţa computerului sau consolei.

Nu, gamingul nu înseamnă practicarea jocurilor de noroc, aplicațiile specializate, cunoscute sub numele de jocuri electronice sau jocuri video, nu sunt sinonime cu “jocurile de noroc”, atunci de ce scaunul din care le-aţi juca ar fi o treabă de luat à la légère sau, mai rău, o treabă de noroc? Pentru cei care ştiu sau sunt pe cale de a şti, plăcerea jocului se confundă cu piesele utilitare, cu “sculele” care te ajută a întreprinde concret acţiunea.

Achiziţionarea corectă a unui scaun, care să nu devină un regret, nu este o chestie de noroc, ci una foarte serioasă şi dacă se poate, orientată. Asta facem noi, prin acest articol: vă orientăm către cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră.

După dotarea calculatorului sau consolei cu toate accesoriile specifice, următorul lucru către care se îndreptă gamerii este acest echipament, iar ei încep să oscileze între designul şi utilităţile standard şi atributele speciale ale altora, toţi urmărind însă ca ergonomicitatea şi aspectul să diferenţieze echipamentul de un scaun de birou obişnuit. Şi nu reuşesc de cele mai multe ori cu succes acest lucru, iar urmările negative, mai ales cele legate de starea de sănătate şi confort, se văd nu după mult timp.

Aspectul contemporan şi calitatea pielii ecologice premium, cu o strălucire atrăgătoare, conferă SCAUNULUI PENTRU GAMING ARKA EAGLE B52 profilul unui scaun de lux, cusăturile în model de diamant pe zona şezutului şi zona lombară atribuie un aspect aristocrat, amintind de fotoliul Chesterfield. Greutatea pe care o poate susţine pistonul cu gaz (Toretta) este de pȃnă la 120 Kg. Cele două perne poziţionate în zona lombară şi în zona cervicală obligă la menţinerea unei poziţii corecte, sănătoase a corpului, poziţie a cărei variabilitate este ajutată şi de posibilitatea înclinării spătarului pȃnă la 180 de grade şi a blocării lui (datorită mecanismului de blocare), iar cadrul metalic îi garantează o rezistenţa şi o siguranţă aparte.

Cotierele sunt reglabile, materialul lor cauciucat nepermiţȃnd alunecarea mȃinii la contact.

Scaunul este unul rotativ, sistemul cilindric cu gaz permiţȃnd rotirea la 360 de grade, dar poate fi şi înclinat în orice poziţie. Cele 5 roţi, de înaltă rezistenţă, din nylon asigură stabilitatea atunci cȃnd momentul de joc se intensifică.

De reţinut, în cazul SCAUNULUI DE GAMING ARKA EAGLE B52, în mixul de atribute care întregesc într-o singură funcţionlitate ergonomia, aspectul, confortul şi siguranţa se regăsesc, de fapt, toate componentele sale în: designul a cărui linie iese imediat în evidenţă, poziţia corectă a corpului la care obligă elementele constructive, mȃnerele confortabile, calitatea excepţională a spătarului şi a zonei şezutului, mobilitatea componentelor sale şi a sistemului.

Acest echipament este o afacere certă, el asigură menţinerea sănătăţii şi a plăcerii pe termen lung, iar în perioadele în care veţi dori să luaţi o pauză de la joc, puteţi folosi scaunul ca piesă de birotică, pentru lucrul la birou. El vă permite să fiţi oricȃt de ofensivi doriţi în joc, dar dintr-o poziţie statică de perfectă comoditate şi siguranţă.

Cu scaunul ARKA EAGLE B52 nu deveniţi de pendenţi de joc, ci de plăcerea de a-l folosi.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *