SCAUNUL DE GAMING ARKA B105 nu se împrumută, el e făcut să stea numai în camera ta de joc

SCAUNUL DE GAMING ARKA B105 nu se împrumută, el e făcut să stea numai în camera ta de joc

Prietenii pe care-i inviţi în casă şi-i aşezi în faţa computerului de joc atȃt de bine se vor simţi în SCAUNUL DE GAMING ARKA B105 pe care-l utilizaţi, încȃt vă vor ruga cu cerul şi cu pămȃntul să li-l împrumutaţi. Să nu faceţi asta!

Acest scaun nu are ce căuta în altă casă, pentru că pur şi simplu este un scaun prea bun, iar tu nu te poţi dispensa de el. Şi nici nu îl poţi înlocui cu altul, căci el nu se compară cu nici un alt scaun. Singurul lucru pe care îl mai poate face, în acest caz, prietenul tău dezamăgit, este să te întrebe de ce este atȃt de diferit, atȃt de confortabil acest scaun faţa de scaunul lui de acasă.

Ei, aici este problema, căci dacă l-ai refuzat prima oară, acum trebuie să îi acorzi o satisfacţie, lămurindu-l asupra acestui echipament deosebit, în care tu ai bucuria să stai şi te joci cȃt vrei, în modul cel mai confortabil cu putinţă.

Şi, brusc, pe nepusă masă, constaţi cu surprindere că nu-i poţi oferi nici un fel de dată pertinentă, profesionistă, care i-ar putea susţine acestei piese excepţionale calităţile şi efectele benefice pentru organismul tău şi nici eficienţa în clipele de joc sau de lucru (scaunul poate fi folosit cu succes şi ca scaun de birou).

Te vom orienta noi, aceste date fiindu-ţi utile şi ţie în vizualizarea modalităţii în care scaunul lurează asupra corpului şi stării tale de bine. Ceea ce este foarte important.

Spătar şi şezut perfect ergonomice – iată, în primul rȃnd, marile lui secrete. Aici este nucleul generator al marelui său confort. Spătarul lat şi ondulat nu are nevoie, ca alte scaune de gaming, de amortizoare pentru suportul de spate, îi ajunge în mod absolut suficient protecţia din zona lombară şi, implicit, cervicală.

Cu alte cuvinte, aferent confortului, cel mai important rol al unui scaun de gaming este menținerea sănătății pe termen lung a utilizatorilor. Un scaun de gaming bun, ca acesta, îţi oferă posibilitatea de a-ţi menține o poziție bună, care contribuie la îmbunătățirea stării de bună dispoziție. De aceea poţi fi atȃt de motivat și concentrat asupra jocului o perioadă atȃt de lungă de timp.

Aceasta este adevărata ergonomie. Spătarul SCAUNUL DE GAMING ARKA B105 îţi permite să te laşi pe spate, dar fără să îţi miști și șezutul. De asemenea, este importantă și facilitatea de ajustare a pernei pentru ceafă în vederea relaxării depline a corpului. Bineînțeles, zona de șezut a produsului este necesar să permită, şi permite, un contact perfect cu zona lombară.

Brațele sunt din polipropilen şi asigură un suport foarte bun pentru braţe, atunci cȃnd acestea sunt în joc sau repaus. De aceea, poţi mȃnui un gamepad, mouse sau tastatura menţinȃndu-ţi o poziţie cȃt mai corectă.

Adăugaţi şi balansul scaunului, datorat sistemului tip “Fluture”, cu blocaj permis şi rotirea întreg scaunului cu pȃnă la 360 de grade, amortizorul de 100mm, cu acoperitoare din plastic de culoare neagră, roţile rezistente, mobile, silenţioase şi baza din poliuretan, în formă de stea, şi veţi avea un tablou complet al explicaţiilor cu privire la marea lui fiabilitate, rezistenţă şi comoditate.

Pielea ecologică, cu un design elegant, este cea mai bună opţiune pentru ARKA B105, căci pielea naturală trebuie evitată: chiar și în cazul în care este de bună calitate, dacă temperatura ta nu este egală cu cea din cameră, pielea va avea tendința să se lipească de haine sub acțiunea transpirației.

Cam asta ar fi se spus, acestea sunt motivele pentru care acest model de scaun de top trebuie să rămȃnă în camera ta: tu te afli în starea de graţie de a te bucura de toate calităţile şi avantajele sale. De acum şi tu şi prietenul tău veţi şti de ce.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *