Sănătatea şi performanţa la joc nu sunt un lux, ci lucruri fireşti, dar SCAUNUL DE GAMING ARKA EAGLE B54 este un lux, şi încă unul accesibil

Sănătatea şi performanţa la joc nu sunt un lux, ci lucruri fireşti, dar SCAUNUL DE GAMING ARKA EAGLE B54 este un lux, şi încă unul accesibil

Ce reprezintă sănătatea pentru Dumneavoastră? Căutați o modalitate de a câștiga mai mult avantaj față de oponenții Dumneavoastră în jocul online pe care l-aţi ales? Un scaun de gaming bun, pentru jocuri, este o declarație de război împotriva durerii de spate și vă oferă posibilitatea de a vă simți mai bine și de a rămȃne sănătoși pe termen lung. Menţineţi-vă concentrat și în alertă în timpul sesiunilor extinse de joc și vă depășiţi astfel adversarul.

Avem pentru Dumneavoastră cea mai bună soluţie, iar recomandarea este gratuită şi garantată:

SCAUNUL DE GAMING ARKA EAGLE B54, de la magazinul online promotii-scaune.ro, cel mai bun distribuitor cu amănuntul al acestui tip de echipament.

Aduceți-vă acest scaun de joc, astăzi, acasă, şi ne veţi rămȃne recunoscători mult timp, căci noi nu lucrăm numai cu dimensiunea prezentului, ci şi cu cea a viitorului.

SCAUNUL  DE GAMING ARKA EAGLE B54, al celor de la NobleChairs, este un scaun de lux, acoperit cu  piele ecologică premium. Pielea premium emană o stralucire atrăgătoare combinȃnd toate atuu-rile confortului contemporan.  Are cusături în model de diamant pe zona şezutului şi zona lombară, pentru respirabilitate sporită. Din punct de vedere estetic, scaunul Gaming Arka Aigle B54 evocă amintiri ale unui fotoliu Chesterfield.

SCAUNUL  DE GAMING EAGLE B54 este un scaun cu un design ergonomic, construit cu grijă şi atenţie la detalii. Este dotat cu un piston cu gaz, ce poate susţine o greutate de pȃnă la 120 kg, două perne incluse, poziţionate pentru a susţine partea de mijloc şi gȃtul. Înclinarea spatarului cu pȃnă la 180o. Datorită cadrului metalic, scaunul este extrem de sigur şi rezistent.

Cu înălţimea ajustabilă din mȃner, cu cotiere reglabile, cu spătar reglabil, cu funcţie de înclinare şi mecanism de blocare, cu funcţie balans (înclinare de pȃnă la 12o în orice poziţie, cu piston pe gaz Torreta, cu 5 roţi de înaltă rezistenţă, din nylon, pentru a asigura stabilitatea atunci cȃnd momentul de joc se intensifică – echipamentul este într-adevăr o piesă rară, pe care nu o puteţi rata.

Specialiştii ne recomandă: când căutam un scaun nou, în afara de elementelor esențiale, dar evidente, cum ar fi înălțimea lui și cotierele, un element cheie care trebuie luat în considerare, în privinţa spătarului, în timpul lucrului la computer, pentru menţinerea poziţiei neutre şi corecte a coloanei vertebrale, este să lăsaţi scaunul să vă ţină.

Dar dacă treceți la modul de joc, poate doriți să vă relaxați puțin pentru a vă destinde partea inferioară a spatelui, în timp ce aveți încă un suport bun în această poziție. Deci, un spătar de blocare și / sau un fel de control al tensiunii este important.

Aceasta intră şi în procedurile de testare a unui scaun bun, testare pe care SCAUNUL  DE GAMING EAGLE B54 o depăşeşte cu brio, dovedindu-şi calitatea şi fiabilitatea. Scaun pe care trebuie să vă bazaţi, avȃnd în vedere că în calitate de jucători sau de lucrători la birou petreceţi o bucată semnificativă din zi așezaţi în fața ecranelor. Şi fiindcă majoritatea dintre Dumneavoastră nu intenționaţi să schimbaţi acest lucru în curând, are sens să o faceți doar

într-un scaun foarte bun, precum acesta.

Înălţimea ajustabilă a spătarului, spătarul reglabil, funcţia balans favorizează orice fel de talie, de la cele scunde pȃnă la cele înalte: dacă sunteţi înalt puteţi obţine mai mult sprijin în spatele piciorului, iar dacă sunteţi scund, vă puteţi regla o poziţie mai adȃncă, astfel încât să puteţi sta chiar mai depărtat de masă cu scaunul.

Preţul este unul excepţional: 685 lei, redus de la 1.299 lei. Unde credeţi că puteţi găsi un raport mai bun calitate-preţ decȃt aici?

Vă spunem cu toată răspunderea: SCAUNUL DE GAMING ARKA EAGLE B54 reprezintă un lux foarte accesibil. Nu îl rataţi!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *