Rolul scaunului de gaming pentru un jucător

Rolul scaunului de gaming pentru un jucător

Un scaun de gaming bun se adaptează poziției personale și dimensiunii corpului, vă permite să stați cât mai confortabil cu putință. Pentru a fi mai preciși, scaunul de gaming datorită bunei ergonomii permite o circulație mai bună a sângelui în partea inferioară a corpului și relaxează articulațiile și mușchii, în special în zona inferioară a spatelui și a gâtului. În plus, scaunele de gaming de calitate superioară, oferă suport suplimentar în vederea îmbunătățirii poziției, pentru a evita apariția durerii.

Mai pe scurt, cel mai important rol al unui scaun este menținerea sănătății pe termen lung. Veți sta confortabil și veți putea sta într-o poziție bună pentru o perioadă mai lungă fără a acuza oboseala. În plus, și concentrarea și motivația din timpul sesiunilor de joc vor fi mai mari.

Odată ce ați încercat un scaun de gaming, nu veți mai dori să stați nici măcar un minut pe un scaun obișnuit.

În fiecare zi pasionaților de jocuri video li se oferă din ce în ce mai multe accesorii și produse, cum ar fi scaune de jocuri menite să îmbunătățească timpul petrecut în fața computerului.

Din ce în ce mai multe produse sunt create pentru utilizatorul care se gândește la jocurile video: controalele, tastaturile, căștile sau covorașele sunt doar câteva dintre exemple. Este adevărat că ele pot deveni un hobby în care se pot investi sute de ore și este indicat să profitați de cele mai bune produse posibile pentru a vă maximiza confortul.

Astfel, deși jocul este același, șansa de a vă bucura de un produs cu o tastatură și un mouse proiectat special pentru acest gen, este o experiență radical diferită și, în cele din urmă, mai satisfăcătoare. Același lucru se întâmplă și atunci când vă bucurați de un joc cu echipament de sunet puternic, cu căști bune etc.

Cea mai recentă tendință în acest sens, cea a accesoriilor și a produselor legate de jocurile video, este cea a scaunelor de gaming. Există câteva mărci care de ceva timp oferă produse concepute cu ajutorul playerului și care au devenit o parte recunoscută și aproape inseparabilă a majorității jucătorilor.

Mulți jucători joacă jocuri video de zeci de ani fără să acorde vreo importanță scaunului pe care-l folosesc, fie că este vorba de un scaun de sufragerie sau un scaunul de birou. Pe lângă faptul că este indicat ca jucătorii să facă pauză 45 de minute pentru a-și odihni ochii, întinde picioare și relaxa spatele, cu cât scaunul pe care stau este mai ergonomic, cu atât mai bine.

Este ciudat faptul că petrecem cea mai mare parte a zilei așezați pe scaun ( lucrând, studiind sau de jucându-ne, de exemplu) și nu obișnuim să ne gândim de două ori la calitatea scaunului folosit și, mai presus de toate, la modul în care acesta ne poate influența sănătatea. Acesta este motivul pentru care scaunul de gaming are un rol atât de important. Cu cât este mai comod, cu atât este mai bine pentru sănătate.

Pe piață există o mare varietate de mărci de scaune de gaming, fiecare cu particularitățile sale. Fiecare marcă propune modele care mai de care mai îndrăznețe, de diverse culori și cu o serie de accesorii special concepute pentru a oferi confort maxim utilizatorilor. Printre cele mai întâlnite accesorii sunt pernele pentru spate și gât, care sunt create pentru ca utilizatorii să stea într-o cât mai bună poziție.

În cazul unor modele, spătarul se înclină până la 160 de grade. Această caracteristică este una esențială, dând utilizatorilor șansa de a sta relaxați în timp ce joacă jocuri video. Unele au și tetiere pentru ca jucătorii să-și poată sprijini capul. Tapițeria și finisajele la marea majoritate a scaunelor este de bună calitate.

În cazul unor modele materialul este de înaltă calitate, respirabil și foarte rezistent. Acestea pot dispune și de cotiere 2D (ajustare verticală și rotativă). De asemenea, există și modele cu finisaj din poliuretan, mai flexibil și mai plăcut la atingere, prevăzute cu cotiera 3D, cu ajustare verticală și orizontală în două axe.

Datorită gamei variate de scaune de gaming, alegerea este una destul de dificilă. Din acest motiv, dacă vreți să cumpărați un scaun de gaming ieftin, intrați pe promotii-scaune.ro. În acest magazin veți avea șansa să găsiți scaunul mult dorit.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *