Reglare, balans, design, ergonomie – toate caracteristicile importante într-un singur scaun de top: SCAUNUL DE GAMING POWERRACE B135

Reglare, balans, design, ergonomie – toate caracteristicile importante într-un singur scaun de top: SCAUNUL DE GAMING POWERRACE B135

Un scaun de computer bun pentru jocul online, adică un scaun de gaming, trebuie să se potrivească poziţiei personale de joc și dimensiunii corpului, să permită să staţi așezat atȃt într-o manieră ergonomică, cât și confortabilă.

Pentru a fi mai exacţi, acesta trebuie să permită un flux mai bun de sânge la nivelul zonei inferioare a corpului (salut, sănătoasă virilitate!), cȃt și să menajeze articulațiile și mușchii, în special în partea inferioară a spatelui și a gâtului. În plus, scaunele de gaming (ce pot fi utilizate şi la munca de birou) de bună calitate deţin una sau două perne extrem de valoroase în oferirea unui suport suplimentar pentru postura specifică activităţii.

Pentru a rezuma acest lucru: Cel mai important rol al unui scaun de computer pentru jocuri online, al unui scaun de gaming, este să vă mențină sănătoși pe termen lung. Stați confortabil și, în acelaşi timp, puteți menține o poziție bună, care, la rândul ei, conduce la o stare de bine sporită – și, fiind bună și oferind senzație de confort şi plăcere, desigur că este în măsură a conduce la mai multă atenție și motivație în timp ce vă desfăşuraţi jocurile preferate.

Chiar cu riscul de a repeta: Dacă stați pe un scaun de computer cu adevărat bun pentru gaming, vă simțiți şi mult mai bine şi aveți și un impuls instantaneu din această cauză – credeți-ne, nu vă veți dori să stați nici măcar un minut pe un alt scaun!

Vă recomandăm, în acest sens, cu toată căldura şi garanţia, SCAUNUL GAMING POWERRACE B135, de la promotii-scaune.ro, site-ul specializat în distribuirea celor mai bune echipamente de acest fel de pe piaţă. Experimetȃnd jocul aşezaţi comod în el, nici un alt echipament de acest fel, mai scump, mai ieftin, sau egal ca preţ nu vă veţi mai dori niciodată. Căci, în cazul lui, vorbim despre calitate, iar calitatea nu are preţ.

Şi dacă tot s-a întȃmplat să ajungem la preţ, vă asigurăm că preţul de 845 lei, la care puteţi achiziţiona acest scaun de lux, redus de la 1.199 lei, este cel mai avantajos preţ de pe piaţă.
Nu veţi găsi nicăieri un raport calitate-preţ mai bun.

Design-ul SCAUNULUI GAMING POWERRACE B135 adoptă forme şi idei noi, atȃt printr-o alură sport, cȃt şi prin construcţia sa de calitate. Acestea vor oferi un spor de plăcere şi confort, iar munca sau sesiunile de gaming vor deveni mult mai eficiente. Scaunul este din imitaţie de piele de foarte bună calitate, în culorile negru şi roşu.

Dintre caracteristicile sale, menţionăm • spătarul reglabil, cu funcţie de înclinare şi mecanism de blocare, • funcţia balans, ce permite înclinarea scaunului cu pȃnă la 12 grade în orice poziţie prin utilizarea roţii de ajustare pentru setarea rezistenţei dorite, • pistonul pe gaz, clasa 4,
Torreta, ce permite scaunului să suporte o greutate de pȃnă la 150 Kg, • 5 roţi din nylon de înaltă rezistenţă, pentru asigurarea stabilităţii atunci cȃnd momentul de joc se intensifică, • spătarul înalt, cu înălţime şi braţe ajustabile, • dimensiuni: înălţime: 123 cm/133 cm, lăţime şezut 51 cm, 70 cm, adȃncime şezut 50 cm, lungime spătar 81 cm.

Sperăm că v-am convins. Dar, dacă totuşi nu am reuşit să o facem, vă spunem doar atȃt: un scaun prost de birou vă face să vă simţiţi oribil în timpul “şedinţelor”.
Haideţi să vedem şi de ce, să o luăm pe puncte:

– Punctul 1: Pierderea focalizării și a motivației, ceea ce vă face să pierdeţi la joc. Fluxul sanguin sănătos la nivelul trenului inferior este inhibat, ceea ce vă poate afecta virilitatea. Apoi, slăbirea muşchilor importanţi care vă sprijină postura;

– Punctul 2: Vă face să arăţi tot mai mult ca un tocilar și, când veţi fi în vȃrstă, să arătaţi precum Cocoşatul de la Notre Dame – veţi avea nevoie de un băț strâmb pentru a putea umbla.

Dați-vă sănătății și abilităților şanse de confort şi performanţă cu un scaun de computer bun pentru gaming! Să nu ne înțelegeți greşit: chiar și un scaun de computer cu adevărat bun nu va rezolva toate necazurile care vin odată cu șederea prelungită pe scaun, dar le va reduce la o sumă acceptabilă.

Un astfel de scaun este excepţionalul POWERRACE B135. Cumpăraţi-l, şi nu veţi regreta!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *