Primul pas pentru un set-up de gaming complet

Primul pas pentru un set-up de gaming complet

E la modă să te joci și să te numești ”gamer”, dar oare câți dintre cei care se joacă regulat pe PC știu care este defapt primul pas spre o carieră de gamer cât mai ”profi”? Majoritatea tind să creadă că un gamer de succes trebuie să înceapă prin achiziționarea unui calculator puternic sau a unui monitor cât mai mare. Nimic mai eronat. Majoritatea irosesc sume imense pe PC-uri performante, dar uită să cumpere scaune de gaming.

Poate că în primă fază gaming-ul nu o să pară deloc obositor, dar odată ce orele petrecute la birou se acumulează o să simți nevoia unui scaun de gaming care să-ți diminueze durerile. E amuzant faptul că scaunul de gamining se află în seria celor mai importante accesorii pentru un gamer adevărat, dar și în categoria celor mai ieftine produse pe care le poate achiziționa.

Pe promotii-scaune.ro găsești scaunul Arka Luxury B157B la o super reducere de 40% prețul coborând astfel sub 1000 de RON. Scaunul e din piele ecologică și cântărește 27 de kg. Solid, dar comod. Aș spune că este pe placul oricărui gamer adevărat. Și parcă nimic nu-i mai plăcut decât atunci când te joci jocul preferat și stai comod în noul tău scaun.

De ce gaming-ul și implicit scaunele de gaming sunt la modă

Tot mai mulți tineri sunt pasionați de gaming, iar implicit scaunele de gaming devin din ce în ce mai importante. A trecut vremea celor care își spuneau gameri în ciuda faptului că nu aveau un set-up complet utilat pentru gaming. Îi știm cu toții pe cei care se jucau stând ore la rând pe un scaun vechi de lemn. Ghici ce, după câteva ore în fața calculatorului abia dacă se mai puteau mișca.

Motivul este clar și nu mai trebuie explicat. Și-a supus spatele unor chinuri groaznice, iar în timp aceste lucruri chiar se resimt. Concentrat pe sesiunea de gaming, poți uneori uita de micile detalii care pot face diferența. În plus, nu știu dacă un scaun de gaming este chiar un ”mic detaliu” având în vedere că spre exemplu scaunul Arka Luxury B157B cântărește 27 de kg.

Acum poți să îmbini utilul cu plăcutul

Știm că ești pasionat de gaming, dar mai știm și că sănătatea ta este foarte importantă. Multe ore petrecute în fața calculatorului pot dăuna ochilor sau coloanei tale. Dar partea bună este că există soluția perfectă. Un scaun profesional de gaming te poate scăpa de dureri pentru ca tu să te concentrezi pe sesiunea palpitantă de gaming. Spătarul reglabil și roțile din nylon te fac să te simți în siguranță atunci când te joci pentru că îți oferă stabilitate și confort.

Pentru că și aspectul contează

Știm cu toții cât de spectaculoasă este o tastatură sau un mouse, dar și scaunul de gaming poate să-ți lase prietenii cu gura căscată. Cele negre din piele sunt foarte elegante și dacă ai simțul frumosului poți foarte simplu să-ți formezi un mic ecosistem.

Ți-ai stabilit deja bugetul?

Poate că ți-ai stabilit un buget anume pentru scaunul de gaming și nu vrei să-l depășești. Pe principiul ”de toate pentru toți” găsești pe promoții-scaune.ro, scaunul de gaming perfect pentru tine. Din toate punctele de vedere. Asta pentru că te așteaptă pe site o serie de reduceri extraordinare și deloc de neglijat.

Ia exemplul favoriților tăi

Vedem pe Youtube gameri deveniți faimoși după ce s-au jucat unele dintre jocurile momentului. Și ce observăm la fiecare dintre aceștia pe lângă un PC puternic, o pereche de căști cool, o tastatură care poate lumina o cameră întreagă și un mouse de ultimă generație? Fără doar și poate vezi un super scaun de gaming pe care face echipă bună cu youtuber-ul tău favorit. Nu de alta, dar unul fără celălalt nu se poate. Gamer-ul petrece multe ore la PC și are nevoie de un scaun confortabil, dar și de un scaun care să dea bine pe cameră. Dacă se poate să fie cât mai colorat și impunător.

Ți-am spus deja la începutul acestui articol că fără un scaun de gaming profi nu te poți considera un gamer desăvârșit, iar tu poți verifica foarte simplu aceste cuvinte cu un simplu search pe Youtube sau Twich. Că acolo se adună ”spuma” gamerilor din 2018.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *