Nu mai pierde timp căutând scaunul perfect de gaming: l-am găsit noi!

Nu mai pierde timp căutând scaunul perfect de gaming: l-am găsit noi!

Este posibil să fi pierdut o mulțime de ore căutând un scaun de gaming pe placul tău și care să fie și la un preț accesibil. Află că toate căutările tale iau sfârșit în acest moment. Avem scaunul perfect pentru tine și vine la o super reducere de 44%. Are o mulțime de funcții despre care vom discuta în continuare și o să-ți satisfacă poftele de gamer înfocat.

Sesiunile de gaming sunt mult mai plăcute cu scaunul de gaming Arka B147. Cu cele 5 roti de nylon și spătarul reglabil vei avea parte de ore bune de gaming fără dureri de spate. Siguranța și sănătatea sunt cele mai importante așa că ne-am gândit la toate. Tu trebuie doar să profiți de ocazie și să pui mâna pe acest scaun la preț promoțional.

Unde mai punem că materialul folosit este pielea ecologică? Eleganță, confort și un design rar întâlnit la un scaun de gaming. Asta promite Arka B147 să-ți ofere. Și suntem mai mult ca siguri că nu o să te dezamăgească în nicio privință.

Dacă tot vorbim de siguranță, află că acest scaun are 27 de kg și o înălțime a spătarului de 85 de cm deci stabilitatea și siguranța sunt pe primul plan. În plus, scaunul are o spumă densă care te ajută să te poziționezi corect pentru a te putea concentra în continuare la jocul care te-a captivat.

Este genul acela de produs care nu o să-ți îngreuneze deloc bugetul. Ba chiar îți rămân destui bani încât să investești și în PC-ul tău pe care vrei să-l faci cât mai puternic pentru că jocurile noi necesită putere maximă din partea calculatorului tău. Nu o să mai găsești un scaun atât de calitativ la un preț atât de mic. Gândește-te doar la faptul că prețul nici nu ajunge la 1000 de RON. Iar acum pune în balanță materialele folosite pentru confecționarea scaunului și design-ul acestuia cu prețul. O să vezi că există un raport calitate-preț excelent.

Am adus în discuție pernele tetiere și pernele lombare? Poate că în primă fază nu o să le acorzi o prea mare importanță, dar mai apoi o să-ți dai seama cât de importante sunt pentru ca tu să poți avea o sesiune de gaming pe placul tău. Știm că e foarte important pentru orice gamer și design-ul. Și asta nu doar dacă vrei să te apuci de Youtube sau Twich. E o regulă generală între gameri să ai un scaun de gaming care să arate bine, să fie ceva diferit față de ceilalți. Și acesta este unul dintre multele motive pentru care îți prezentăm scaunl ARKA B147. Pentru că este total diferit!

Un scaun de gaming pare ușor de ales, dar nu este deloc așa. Lucrurile stau total diferit atunci când trebuie să pui în balanță prețul și calitatea unui scaun. Raportul calitate-preț este cu siguranță foarte important și trebuie să fie echilibrat. În plus, în ultima vreme, odată cu dezvoltarea domeniului de gaming, scaunele s-au scumpit foarte mult. Dar pe promotii-scaune.ro ai ocazia să-ți cumperi scaunul tău preferat la un preț excelent. Reducerea de 44% este  unică pe piața de gaming din România. Dacă vezi un scaun aflat la o reducere mai mare chiar te îndemnăm să lași link-ul în comentarii.

În plus, dacă ești pasionat de gaming și în anul de grație 2018 încă nu ai un scaun de gaming de cea mai bună calitate, atunci nu ești îndeajuns de pasionat. Este timpul să duci pasiunea la nivelul umrător și să câștigi pe toate planurile. Design, confort și sesiuni de gaming de cea mai bună calitete. Restul este poveste și ore de gaming petrecute în fața PC-ului. Ore distractive de gaming.

Indiferent care este jocul tău favorit sau cât de puternic este PC-ul tău, scaunul de gaming are un rol esențial și o să devină în scurt timp parte integrată a vieții tale. Până la urmă o să petreci multe ore zilnic alături de noul tău scaun de gaming. Trebuie să formați o echipă ideală. El îți oferă confort și ore de gaming de calitate, iar tu te concentrezi 100% la cele mai interesante jocuri de pe piața actuală.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *