La “promotii-scaune.ro”, un scaun de gaming bun nu mai este un ideal, ci o certitudine. Iar ea se numeşte SCAUN DE GAMING POWERRACE B22

La “promotii-scaune.ro”, un scaun de gaming bun nu mai este un ideal, ci o certitudine. Iar ea se numeşte SCAUN DE GAMING POWERRACE B22

Nu neglijaţi scaunul Dumneavoastră ca parte a setului de echipamente necesare jocului online la computer. Probabil ați cheltuit timp și bani pentru a cumpăra tastatura potrivită și mouse-ul potrivit pentru jocurile pe PC-ul personal și poate aveți chiar și alte accesorii importante (ca să nu mai vorbim de PC în sine). Puțini oameni însă se gȃndesc şi la scaun.

Scaunele pentru gaming (pentru jocurile online) devin din ce în ce mai populare. În majoritatea cazurilor, scaunele de joc nu diferă de un scaun pivotant de birou. Ele au reglare de înălțime, roți, pentru o mișcare ușoară pe podea și cotiere. Cu toate acestea, ca și în cazul altor echipamente şi accesorii hardware, scaunele pentru jocuri sunt mai elegante decât scaunele de birou standard și, de obicei, se inspiră din scaunele mașinilor de curse.

Ceea ce ar trebui să căutaţi şi să găsiţi atunci cȃnd vă interesaţi de achiziţionarea unui astfel de scaun, se regăsesc în întregime în SCAUNUL GAMING POWERRACE B22, de la promotii-scaune.ro, magazinul online cu cea mai bună marfă de pe piaţă.

Iar aceste calităţi, indispensabile confortului, menţinerii sănătăţii şi performanţie la joc, sunt:

• Ergonomia

Scaunele, de obicei, au tendința de a avea doar o ajustare în înălțime, dar acesta are și un spătar înclinat și brațe reglabile. Ergonomia este foarte importantă, acest scaun vă sprijină corect coloana vertebrală și vă oferă suficientă ajustare pentru a se potrivi corpului dumneavoastră, mai degrabă decât să-l forțați într-o poziție proastă;

• Reglarea înălţimii scaunului

Este esenţial a vă asigura că palierul de reglare a înălțimii scaunului vi se potriveşte. Vă asigurăm că acest scaun se potriveşte tuturor taliilor de beneficiari. Este un scaun foarte confortabil. Testele făcute cu oameni scunzi, cȃt şi înalţi, garantează acest lucru;

• Preţul

Nu veți obține neapărat un scaun mai ergonomic dacă cheltuiți mai mult, iar ergonomia bună nu trebuie să fie costisitoare. Pe de altă parte, preţul acestui scaun este unul deosebit de avantajos raportat la calitate: 899 lei, redus de la 1.620 lei;

• Pernele

Unele scaune vin cu perne detașabile pentru suportul lombar (suport spate) sau pentru tetieră. Dar acest scaun ergonomic nu are nevoie de acestea, pentru oferirea celei mai bune poziţii și confortului.

• Longevitatea

Depinde de materiale şi de construcţie. Deși prețul celor mai multe scaune nu este în raport direct proporţional cu trăinicia, cu durabilitatea lor reală, un scaun de bună calitate, ca acesta, durează garantat ani de zile, dacă nu chiar un deceniu sau chiar mai mult.

• Capacitatea

Greutatea maximă de 150 kg este susţinută de pistonul pe gaz Torreta. Dimensiuni: înălţime: 128 cm/138 cm, lăţime şezut 50 cm, lăţime cu braţe 69 cm, adȃncime şezut 51 cm, lungime spătar 82 cm.

Pe lȃngă toate acestea, menţionăm spătarul reglabil, cu funcţie de înclinare şi mecanism de blocare, funcţia balans, ce permite înclinarea scaunului cu pȃnă la 12 grade în orice poziţie prin utilizarea roţii de ajustare pentru setarea rezistenţei dorite, 5 roţi din nylon de înaltă rezistenţă, pentru asigurarea stabilităţii atunci cȃnd momentul de joc se intensifică, spătarul înalt, cu înălţime şi braţe ajustabile.

Dacă sunteți o persoană care petrece o mare cantitate de timp așezată în scaunul Dumneavoastră de birou, la lucru sau la joc, luați în considerare achiziționarea unui scaun de calitate, precum SCAUNUL GAMING POWERRACE B22, şi testaţi-l în toate (trei) pozițiile “șezând”, apoi luați în considerare căt v-ar costa durerile de spate pricinuite de o altă alegere.

Dacă constatați că valoarea confortului Dumneavoastră depășește costul unui scaun plăcut, cheltuiți-vă banii cu bucurie și răsfățați experiența Dumneavoastră în faţa monitorului cu un scaun de calitate.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *