Jocul te priveşte pe tine, scaunul ne priveşte şi pe noi

Jocul te priveşte pe tine, scaunul ne priveşte şi pe noi

Jocul tău este jocul tău, te priveşte ce iei, de unde iei, cum îl joci – nu, pardon, cum îl joci nu te priveşte doar pe tine, ci şi pe noi, căci maniera în care joci, rezultatul jocului, plăcerea şi starea de bine depind în mare parte de scaunul din care joci respectivul joc, iar scaunul ne priveşte şi pe noi, căci noi suntem cei care îţi recomandăm SCAUNUL DE GAMING B105 ARKA SPIDER rotativ, una dintre cele mai bune soluţii pentru un joc cu adevărat plăcut şi performant.

Noul BFGD Predator, într-adevăr, dispune de capabilități integrate Nvidia Shield, astfel încât poţi comuta cu ușurință între jocuri și alte forme de divertisment, telecomanda integrată și controllerul de gaming oferă, într-adevăr, navigare ușoară și acces la filme și emisiuni TV de la cele mai populare aplicații de streaming, întreaga experiență din faţa compoterului poate fi, într-adevăr, controlată prin voce, datorită suportului pentru Google Assistant, care permite, de asemenea, controlul inteligent al casei, tehnologia G-Sync, cu rată de refresh variabilă, potrivește, într-adevăr, rata de împrospătare a ecranului cu rata reală a cadrelor sursei video, astfel încȃt conținutul video este prezentat în forma în care developeri au dorit să fie văzut inițial – dar cum să te bucuri de toate aceste cuceriri ale domeniului fără un scaun în care, cu adevărat să te simţi bine, şi care să ţină, cu adevărat, la sănătatea ta de gamer şi de om?

Noi venim, în acest sens, cu cea mai bună propunere, căci ştim că pentru un gamer scaunul este foarte important nu doar pentru a evita amorţeala şi eventuale dureri de spate apărute dupa multe ore de joc, dar şi pentru că atunci cȃnd eşti într-o sesiune de gaming e necesar sa stai cȃt mai comod. Scaunele de gaming sunt create special pentru iubitorii de jocuri pe calculator.

Ştim că atunci cȃnd folosiţi cu orele consola de joc, confortul tău este lucrul cel mai important, iar scaunul care reuşeşte să asigure acest deziderat, acela este scaunul care face diferenţa între un echipament într-adevăr valoros şi unul prost.

Şi oricȃt de puţin important vi s-ar părea, comparativ cu celelate criterii, un scaun care să susţină adecvat sarcina ce i se impune este, de asemena, o piesă bună, căci acordul caracteristicilor lui constructive cu proporţiile tale este un lucru fundmental.

În cadrul complexităţii lui constructive, superioare scaunelor simple, de lucru la birou, intră operaţii şi ajustări precum reglarea pe înălţime a scaunului, reglarea pe verticală a spatarului, reglarea lombară a scaunului, reglarea braţelor, mecanismul de culisare a şezutului şi reglarea unghiului de înclinare a şezutului, mecanismul TILT (de balans), precum si mecanismul asincron pentru reglajul personalizat al unghiului şezut-spătar.

Lucrurile fiind, totuşi, complexe, nu lăsaţi ca achiziţionarea unui scaun de gaming să se soldeze cu un deficit bugetar, care, pe lȃngă faptul că există în sine, produce şi grave daune colaterale, precum neplăcere, durere, afectare a sănătăţii. Adică transformarea plăcerii jocului într-un supliciu.

Propunerea noastră este SCAUNUL DE GAMING B105 ARKA SPIDER. Design elegant, piele ecologică cu mesh şi cu un design elegant, în culori negru şi roşu – aspectul său beneficiază de o estetică ce în mod sigur îţi va satisface gusturile.

Se ştie: spătarul este cel care susţine, el este componenta principală; aici spătarul este lat şi ondulat, asigurănd o poziţie confortabilă coloanei vertebrale, iar spijinul braţelor pe mȃnerele din polipropilen este extrem de odihnitor, atȃt pentru perioadele din timpul jocului efectiv, cȃt şi pe timpul perioadelor de repaus. Baza scaunului este fabricată din poliuretan, are formă de stea, rotiţele fiind mobile, silenţioase, ele nezgȃriind parchetul şi putȃndu-se roti la 360 de grade.

Cu o zonă a şezutului dintre cele mai confortabile, gȃndite şi realizate optim în acest scop (vezi caracteristicile pe promoţii-scaune.ro), cu mecanismul tip “Fluture”, care permite balansul scaunului, precum şi reglarea forţei de balans a acestuia, cu amortizoare ce îi conferă o redutabilă fiabilitate, SCAUNUL DE GAMING B105 ARKA SPIDER luptă constant şi tăcut pentru menținerea neafectată a sănătăţii tale, ca utilizator, pe termen lung, îţi oferă posibilitatea de a-ţi menține o poziție bună, care să contribuie la îmbunătățirea şi menţinerea stării tale de bună dispoziție, a motivaţiei şi concentrării.

Toate acestea fiind prezente într-un singur angrenaj fiabil la preţul este de 399 lei, redus de la 780, noi zicem că achiziţionarea acestui scaun este o afacere sigur reuşită, materialele folosite pentru fabricare lui la acest nivel fiind dintre cele mai puternice şi rezistente, aici referindu-ne la schelet, tapiţerie, piele şi celelate componente supuse solicitării în timpul şederii şi a dinamicii de joc.

Ai nevoie, ca gamer de un scaun bun de gaming, iar promoţii-scaune.ro se face responsabil de acest lucru.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *