Fără scaunul rotativ ARKA EAGLE B54, gamingul devine un hobby dureros

Fără scaunul rotativ ARKA EAGLE B54, gamingul devine un hobby dureros

Grafica mereu îmbunătățită,, efectele 3-D și sunetele stereo de înaltă fidelitate, împreună cu dispozitivele de intrare specializate, cum ar fi joystick-urile și volanele, sporesc capacitatea utilizatorului de a interacționa cu programele acestei industrii uriaşe, mai mare decȃt industria cinematografică. Apar mereu noi jocuri concepute pentru a fi jucate offline, pe computerele individuale, vândute pe suporturi DVD sau Blu-ray, ori ce pot fi descărcate de pe Internet.

Ce nu am înţeles este altceva: să intri atȃt de repede în posesia unui superb ecran de gaming Predator cu diagonală de 65 inci și tehnologie Nvidia G-Sync, introdus de Acer, să îţi amenajezi camera de gaming cu tot ce trebuie, de la mobilier la lumini, leduri, covor şi să întîrzii zile în şir în achiziţionarea unui scaun, ezitȃnd inutil între magazine, informaţii şi zeci de modele, cȃnd SCAUNUL ROTATIV ARKA EAGLE B54 de la Promoţii-Scaune.ro este de departe cea mai bună soluţie, depăşindu-şi lesne concurenţa şi orice fel de temere cu privire la calităţile unei astfel de piese utilitare…

 

Fiabilitate, confort, rezistenţă, ergonomie

Cuvintele de ordine ale acestui scaun sunt: fiabilitate, confort, rezistenţă, ergonomie. Pentru că nu orice scaun ergonomic de birou poate fi considerat un scaun de gaming, nu orice scaun pentru PC poate fi considerat un scaun de gaming şi nu orice scaun aşa-zis de gaming, sau aşa-vȃndut drept scaun ideal de gaming şi este, într-adevăr, piesa potrivită pentru pasiunea, plăcerea şi sănătatea dumneavoastră. E timpul să se înceteze cu recomandările “special pentru gaming/gameri” sau “de gaming”, aplicate oricărui scaun simplu de PC.

Depăşind computerul, consola, esenţial pentru un jucător bun, pentru rezultatele pe care doreşte să le obţină în joc este scaunul bun, complet ergonomic, căci în acel scaun el îşi va petrece perioade lungi de timp, fără acel scaun bucuria jocului şi sănătatea îi sunt compromise, iar gamingul devine un hobby dureros; sper că doriţi să jucaţi un simplu şi plăcut joc şi nu să jucaţi într-un alt “Sport sȃngeros”.

În modul cel mai serios cu putinţă vă atragem atenţia că numeroase organizaţii din întreaga lume evidenţiază gravele probleme care apar ca urmare a utilizării scaunelor nepotrivite, defecte sau incomode, cum ar fi oboseala, durerea și disconfortul. Pot apărea dureri la încheieturi, umeri și spate şi grave disfuncţii pe termen lung.

SCAUNUL ARKA EAGLE B54 negru/roşu rotativ se comercializează la preţul foarte avantajos, redus de 579 lei (de la 989 lei), în raport cu excepţionala lui calitate. Nici un alt scaun nu răspunde mai bine raportului calitate-preţ, iar scaunul nici măcar nu se adresează exclusiv jucătorilor, ci şi oricăror altor persoane care lucrează mult timp la birou şi vor să beneficieze de confortul maxim.

El se reglează pe înalţime şi este special conceput pentru cei care sunt pasionaţi de gaming dar şi pentru persoanele care lucrează destul de mult la un birou şi care vor să se simtă relaxaţi într-un scaun de foarte buna calitate, cu design ergonomic şi confort maxim.

 

De la design şi elemente constructive atent studiate la preţul avantajos

Plecȃnd de la design-ul care se evidenţiază imediat, extrem de aspectuos în nuanţele sale de negru şi roşu, din imitaţie de piele de foarte bună calitate, cu spătarul său reglabil, a cărui funcţie de înclinare are mecanism de blocare, scaunul obligă la o poziţie dreaptă şi corectă a spatelui – aceasta este calitatea lui fundamentală – forma spătarului şi a zonei şezutului fiind perfect gȃndite. Mȃnerele sunt confortabile, bine aşezate pentru odihna braţului. Scaunul poate fi înclinat pȃnă la 12 grade în orice poziţie. Roata de ajustare foloseşte pentru a seta rezistenţa dorită.

Spătarul ridicat oferă o poziţie bună pentru cap chiar pentru persoanele înalte, de peste 1.80, menţinȃnd o poziţie ideală pentru tastat şi împiedicȃnd dulcea, dar nedorita alunecare în somn, adică poziţia complet relaxată.

Alte importante detalii tehnice ar fi pistonul pe gaz, clasa 4, greutatea suportată de pȃnă la 120 kg., 5 roţi de înaltă rezistenţă din nylon, pentru a asigura stabilitatea atunci cȃnd momentul de joc se intensifică.

Puteţi testa şi alte modele de scaune de gaming, dar un scaun mai potrivit nu veţi găsi, precupeţiţi-vă timpul şi eforturile şi mergeţi la sigur cu SCAUNUL  ARKA EAGLE B54 negru/roşu rotativ de la Promoţii-Scaune.ro. Senzaţia la aşezare poate părea asemănătoare, dar, în timp îndelungat, calitatea scaunului ARKA EAGLE B54 face diferenţa netă, ca să nu mai vorbim de superioritate materialelor şi atenţia la detalii.

În concluzie, SCAUNUL DE GAMING ARKA EAGLE B54 negru/roşu rotativ este cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră, indiferent dacă doriţi să îl folosiţi pentru gaming ori pentru lucru în faţa calculatorului, ca piesă de birotică. Orice ezitare în această privinţă înseamnă timp pierdut inutil. Promoţii-Scaune.ro, prin acest model, vă oferă soluţia optimă pentru nevoia dumneavoastră.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *