Este un lucru cert: SCAUNUL DE GAMING ARKA B107 vă influenţează pozitiv calitatea de jucător

Este un lucru cert: SCAUNUL DE GAMING ARKA B107 vă influenţează pozitiv calitatea de jucător

Nu v-aţi apuca de gaiming dacă nu v-ar interesa şi rezultatul jocului electronic cu care vă petreceţi timpul liber, şi acesta este un lucru firesc. Performanţa în faţa computerului, a consolei reprezintă plăcerea, cȃştigarea partidei, războiului, cursei etc. Este un deziderat pe care chiar dacă aţi uitat să-l mai conştientizaţi, îl urmăriţi în mod automat, în virtutea naturii esenţiale a oricărui joc – care este locul fruntaş.

La realizarea cȃştigului concură mai mulţi factori, dintre care cei mai importanţi sunt puterea dumneavoastră efectivă de joc (calitatea de jucător) şi confortul izvorȃt din calitatea scaunului de gaming pe care staţi, din care vă desfăşuraţi această activitate recreativă, care, atȃt timp cȃt nu frizează patima ori abandonul total în braţele ei periculoase, este bine.

Deci ţineţi întotdeauna cont de faptul că scaunul dumneavoastră vă este prieten sau duşman:

în cazul că vă este prieten, fiţi mulţumit şi fiţi-i recunoscător, deşi întotdeauna este loc de mai bine; în cazul în care vă este duşman, schimbaţi-l imediat cu unul bun, de calitate, performant. Iar în cazul în care acest scaun nu există încă în viaţa dumneavoastră de gamer, trebuie urgent să vă achiziţionaţi unul.

În oricare dintre situaţiile de mai sus, SCAUNUL DE GAMING ARKA B107, de la promoţii-scaune.ro, vă stă cu mare bucurie la dispoziţie, pentru că acesta este mai mult decȃt o piesă utilitară; prin studiile efectuate de specialişti asupra ergonomicităţii şi eficienţei lui, acest echipament devine capabil de intenţie şi chiar de sentimente, de emanarea de energii pozitive, pe care dumneavoastră le veţi percepe imediat şi pe toată perioada cȃt îl veţi folosi.

Nu vă miraţi şi nu zȃmbiţi, nu este nici un fel de exagerare. Lucrurile chiar aşa stau. Rezultatele Dumneavoastră la masa de joc vor cunoaşte o creştere netă, atȃt timp cȃt corpul dumneavoastră va sta comod (dar nici prea relaxat, căci atunci vă va fura somnul) în SCAUNUL DE GAMING ARKA B107.

Ştim, piaţa este plină de modele de scaune, care mai tradiţionale, care mai evoluate, mai speciale, dar nici unul nu prezintă atȃtea calităţi general valabile şi căutate, îngemănate într-un mix sistemic mai armonios decȃt acest echipament de top.

Priviţi-i şi pipăiţi-i pielea ecologică cu mesh, admitaţi-i design-ul elegant… Aspectul este, într-adevăr impresionat, în acelaşi timp cochet pentru prezent, cȃt şi pentru viitor, iar aspectul este un element foarte important pentru ochi şi pentru suflet.

Trecem acum la unul dintre cele două componente de importanţă maximă, spătarul şi şezutul.

Ei bine, spătarul susţine coloana în poziţia optimă, sănătoasă, fiind astfel evitate pentru totdeauna disfuncţiile de ordin medical, pentru că spătarul este lat şi ondulat, cu o curbură absolut necesară în zona lombară, cea de la care pleacă întreaga postură defectuoasă sau corectă a coloanei vertebrale. Zona cervicală este, prin aceasta, şi ea protejată – şi ştim bine cu toţii cȃt de neplăcute ori insuportabile sunt durerile din imediata proximitatea a începutului cefei.

În timpul jocului ori în perioadele de pauză trebuie să vă odihniţi braţele, să le spijiniţi, iar braţele nu trebuie să alunece. Există nenumărate scaune care, din acest punct de vedere, nu satisfac cerinţa, iar mȃnerele, indiferent de indicaţia lor, ori sunt îmbrăcate în materiale neplăcute la atingere, lipsite de căldură, ori pur şi simplu au nişte forme stupide, curbe, înclinate sau de altă natură, concepute parcă special ca braţele să îţi alunece, să îţi cauţi în orice clipă o poziţie potrivită şi să nu o găseşti. La SCAUNUL DE GAMING ARKA B107 acest luicru este exclus, căci mȃnerele sunt din polipropilen şi asigură un suport foarte bun pentru braţe, atunci cȃnd acestea sunt în repaus.

Cȃt despre cel de-al doilea element, zona şezutului, caracteristicile sale sunt unele generoase, de deplin confort: andȃcime 51 cm, lăţime 51 cm între braţe / 60cm cu braţe, înălţime spătar:72 cm, înălţime total: 100cm/ 109cm.

Mobilitatea scaunului este asigurată de mecanismul tip “Fluture”, care permite balansul scaunului, precum şi reglarea forţei de balans a acestuia, iar baza scaunului este în formă de stea, fiind fabricată din poliuretan, iar rotiţele sunt mobile, silenţioase, nu zgȃrie parchetul şi se pot roti cu pȃnă la 360 de grade.

În cadrul sectorului de rezistenţă – trăinicia fiind, alături de fiabilitate, confort, capacitatea de susţinere a greutăţii, trăsătură de bază a profiluilui acestui echipament – menţionăm încă o dată roţile (se ştie că roţile reprezintă un punct vulnerabil al mai tuturor scaunelor), dar şi scheletul său, fabricat din oţel de cea mai bună calitate, şi amortizorul de 100mm, cu acoperitoare din plastic de culoare neagră.

Am lăsat la urmă preţul: cu o reducere la de 730 lei la 399 de lei, nu credem că o asemenea excepţională calitate o puteţi găsi pe piaţă vreun preţ mai avantajos. Rapostul preţ-calitate este, putem spune, “cireaşa” de pe acest tort numit SCAUNUL DE GAMING ARKA B107, oferit de promoţii-scaune.ro.

Mai mult decȃt să vă explicăm pe îndelete, aşa cum am făcut mai sus, calităţile şi avantajele acestui echipament deosebit, nu avem ce face. Gȃndiţiţi-vă – dar nu prea mult –, analizaţi situaţia – dar cȃt mai repede şi veniţi – cȃt mai degrabă – la noi, căci vă aşteptăm cu drag, iar scaunele cunosc o vȃnzare accelerată. Riscaţi să nu mai găsiţi tocmai atunci cȃnd aveţi nevoie mai mare de el.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *