Care este jocul meu favorit și de ce mă joc cel puțin 5 ore zilnic

Care este jocul meu favorit și de ce mă joc cel puțin 5 ore zilnic

Eu sunt unul dintre acei oameni care iubesc să se joace pe calculator. Pur și simplu mă relaxează și mă duce într-o lume fantastică. Dar când vine vorba despre jocul meu favorit rămân pe undeva ancorat în realitate. Adică nu aleg un joc cu monștrii sau zombie, ci un joc logic.

Este vorba despre FIFA, creația celor de la EA Sport. Îmi place fotbalul de la 6 ani și este limpede de ce am ales FIFA. Nu este nevoie să fac mai multe comentarii. FIFA 19 stă să înceapă un nou sezon și o să fie foarte interesant să-l vedem pe Cristiano Ronaldo jucând alături de Dybala la Juventus, dar fără Higuain care a ales să meargă la AC Milan. În schimb Bonnuci este back in business și o să fie cel puțin interesant ca la Barcelona să joace în același timp și Vidal, Munir și alții.

Nu a fost o vară cu foarte multe transferuri, dar de fiecare dată este loc de mai bine. PSG a câștigat Ligue 1, dar bătăile de cap au apărut atunci când au jucat contra în Uefa Champions League. UCL parcă rămâne un monstru sacru sau un blestem greu de rupt pentru băieții lui Tuchle. Acum pare să fie sezonul lui Neymar, dar nici Dembele cu Barcelona nu se lasa mai prejos. Să vedem dacă revine și Bayern acolo unde îi este locul, plus Liverpool suferind în cupele europene

Și da, ți-am spus că mă joc zilnic cel puțin 5 ore de FIFA. Ei bine acest lucru se întâmplă de aproximativ o lună. Până acum nu puteam să joc mai bine de 2 ore pentru că aveam dureri mari de spate. Acum mi-am cumpărat scaunul de gaming Arka B147 Racing negru și sunt foarte mulțumit. Durerile de spate au dispărut, dar nu și banii mei pentru că au cumpărat scaunul la o super reducere de 44%. Cam cât de tare sună asta?

Acum aștept să apară oficial FIFA 19 și abia aștept să joc un derby FC Barcelona – Real Madrid. Real-ul este echipa despre care cred că nu o să mai producă și în acest an surpriza. Formația din capitala spaniei este grav avariată după pierderea lui Ronaldo, iar aceste lucruri o să devină vizibile pe la mijlocul sezonului. În plus, mai avem și alte echipe puternice precum United în Anglia OL în Franța sau Bayern în Germania.

Deci urmează un an foarte atrăgător pentru noi pasionații de fotbal și de gaming. Și aveam mare nevoie de acest scaun. Mă gândesc că n-ar strica la un moment dat să-mi fac un canal de Youtube pe care să mă filmez în timp ce mă joc și să comentez actualităție sportive ale momentului. Sună bine, dar de la a suna bine până la a pune în practică crede-mă că este cale lungă. Dar am făcut un prim pas, următorul pas trebuie să-l facă cei de la EA Sport și să lanseze FIFA 19.

Am încercat să mă joc și Call Of Duty sau Minecraft, dar n-am fost deloc pasionat. Tot fotbalul mi se pare mai interesant. Și când vine vorba de shootere, prefer Counter Strike 1.6. Da, știu, sunt pe ritm mai vechi, dar asta este. Prefer un joc mai vechi decât CS GO-ul care nu mă atrage cu nimic.

Acum pot profita de orele petrecute în fața PC-ului. Și te îndemn să faci la fel. Cu doar 899 de RON să cumperi un scaun din piele ecologică. Un scaun care mai are și spătar reglabil și o grămadă de alte funcții printre care roți din nylon.

Pare că este Black Friday, dar nu este deloc așa. Dacă acum au oferte de genul, nu vreau să știu ce o să fie de Black Friday pe magazinul acesta online. Probabil că o să fie belșug pentru gameri. Că rău nu are cum să fie. Eu îți doresc să profiți de oferta momentului și să ai sesiuni de gaming cât mai plăcte. 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *