6 caracteristici tipice ale unui gamer needucat
Jocurile video sunt o sursă de divertisment foarte sănătos și distractiv … desigur, dacă nu îndeplinești unele dintre aceste calități pe care le vom menționa mai jos. Un gamer needucat poate strica distracția oricui și chiar poate crea o imagine proastă despre gameri în societate. Sperăm să nu ai niciuna dintre aceste 6 caracteristici tipice ale unui astfel de gamer.
Să fii arogant când joci cu prietenii tăi
Nu este nimic mai rău decâtsă aibă impresia că este mai bun decât toți ceilalți, de fiecare dată când merge la o întâlnire de jocuri video. Acești jucători încearcă să atragă toată atenția și spun lucruri precum „eu sunt cel mai bun”, „nu ești bun pentru asta”, „mai bine faci altceva”, printre alte prostii. Ei într-adevăr strică distracția și, dacă ești unul dintre ei, ar trebui să încerci să-ți descoperi un alt hobby.
Insulte pe internet
Mulți s-au bucurat când după 2006, multiplayerul online pe console a început să devină popular. Astăzi, nu toată lumea simte aceeași bucurie. Motivul? Ei bine, sunt mai multe, dar dintre toate ies în evidență jucătorii obișnuiți să insulte tot ce mișcă. Acei jucători au impresia că câștigă ceva important atunci când joacă, ei nu își dau seama că jocul reprezintă o pură distracție. Datorită acestor jucători, mulți nici nu vor să joace online, fie preferă să joace doar cu cunoscuți.
Critici genurile care nu îți plac
Cu toții avem un prieten care se crede un super profesionist pentru că a jucat întreaga saga a unui joc sau pentru că a jucat aproape fiecare joc de pe o consolă. Acesta consideră că prietenii săi nu au experiența pe care o are el. Sau poate că nu avem aceleași gusturi când vine vorba de jocuri video. Acesta este un alt gamer needucat care nu știe că jocurile video sunt destinate în principal distracției.
Să folosești apelative urâte la adresa copiilor care joacă jocuri
Aceștia sunt unii dintre cei mai frecvenți jucători needucați din ziua de azi. Ei consideră că restricțiile de vârstă ale jocurilor video trebuie respectate, deși ei nu au făcut asta niciodată. Nu ai jucat Mortal Kombat sau Doom când erai copil? Cine ți-a spus că nu le poți juca? Cu excepția, desigur, a mamei tale și a unor vecini bârfitori. Totuși, părinții tăi ți le-au cumpărat oricum, fie s-au străduit reușit să le obțină.
Joci singur
Această caracteristică este opțională în cazul unui jucător needucat. Totuși, la ce sunt bune jocurile video dacă nu îți poți provoca prietenii? Categoric, este bine să jucăm, din când în când, un joc și cu prietenii noștri, astfel avem posibilitatea să socializăm mai mult.
Jocuri dezorganizate
Trebuie să admitem, fiecare jucător bun este puțin dezorganizat, cu excepția, desigur, a colecției sale de jocuri. Ce se întâmplă dacă jocurile sunt toate împrăștiate pe podea? Ce se întâmplă dacă nu știm unde le-am lăsat? Sau mai rău, ce se întâmplă dacă lăsăm jocurile fără carcasa care le protejează?
Înseamnă că nu știm să apreciem jocurile pe care le avem, înseamnă că nu le merităm. Dacă ești unul dintre cei pe care i-am menționat, fii bun, alege un raft și organizează-ți jocurile, astfel încât acestea să reziste până la următoarea generație și astfel să fie apreciate de generațiile viitoare.
Și nu îți proteja doar jocurile, fii bun și cu tine, protejează-ți și sănătatea. Alege-ți un scaun de gaming ergonomic pentru ca în timpul jocului să poți sta cât mai comod posibil, într-o poziție corespunzătoare.
Dacă nu știi ce să alegi nu-ți face probleme. Intră pe promotii-scaune.ro și aici vei găsi scaune de gaming diverse. Este foarte important să ai grijă de sănătatea ta fizică pentru a te putea bucura cum trebuie de sesiunile de gaming.
Te sfătuim să îți îmbunătățești experiența la jocuri achiziționându-ți un scaun de gaming bun. Nimic nu este mai important decât să te distrezi așezat fiind într-un scaun care îți va proteja sănătatea ore întregi. Mult succes și spor la cumpărături îți dorim!
Lasă un răspuns