Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r57064zend/promotii-scaune.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: copy(/home2/r57064zend/promotii-scaune.ro//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home2/r57064zend/promotii-scaune.ro/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Termeni si Conditii - Promotii Scaune de birou si pentru bucatarie

Termeni si Conditii

1. Condiții de utilizare

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.promotii-scaune.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de SC SUAVIS SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

2. Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.

Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.promotii-scaune.ro vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către SC SUAVIS SRL și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.

În condițiile în care, ulterior creării unui cont de utilizator, nu mai doriți ca SC SUAVIS SRL să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteți prin email cerere simplă în acest sens , iar datele dumneavostră personale vor fi depersonalizate.

3. Prețul

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.promotii-scaune.ro sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SC SUAVIS SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.promotii-scaune.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

Descrierea procesului de plată: – Clientul inițiază comanda pe site-ul www.promotii-scaune.ro pentru unul sau mai multe produse; – În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către pagina de checkout pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și de livrare).

Plata online: Clientii care aleg sa plateasca online, prin intermediul cardului bancar (sunt acceptate doar Visa si Mastercard), vor fi transferati catre pagina operatorului PlatiOnline.ro unde vor introduce informațiile de pe cardul de credit sau de debit; – După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Plata este efectuata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentare. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens; – Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției); – După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul nostru.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca www.promotii-scaune.ro

4. Livrarea produselor

SC SUAVIS SRL se obligă să proceseze toate comenzile și să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil) în termen de maxim 24 de ore de la data efectuării fiecărei comenzi. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora către curier.

5. Returnarea si inlocuirea produselor

5.1 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu O.U.G 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina clientului.

5.2 Clientul se obliga sa notifice SC SUAVIS SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc.) in termen de maxim 30 zile de la primirea produselor.

5.3 Comerciantul SC SUAVIS SRL se obliga a informa clientul referitor la procedura de retur in termen de 48 de ore lucratoare de la primirea solicitarii clientului.

5.4 Procedura de retur consta in:
– Clientul informeaza SC SUAVIS SRL cu privire la produsele care doreste sa le returneze, adresa de la care doreste sa fie ridicate produsele si contul IBAN (in cazul in care plata comenzii nu s-a efectuat online cu cardul);
– Raspunsul referitor la cererea de retur se va efectua in termen de 48 de ore lucratoare de la primirea ei de catre un reprezentant Relatii Clienti;
– Returul va fi ridicat doar de firma de curierat agreata de comerciant in intervalul 9.00-18.00 de luni – vineri. Detaliile legate de data si ora exacta a ridicarii coletului se vor stabili de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat, acesta avand obligatia de a contacta clientul inainte de ridicarea coletului.

5.5 Clientului care a notificat SC SUAVIS SRL ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 30 zile, in caz contrar, SC SUAVIS SRL considerand cererea nefondata/invalida si putand refuza returul.

5.6 Clientul SUAVIS SRL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.
In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute sus are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 30 zile, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute mai sus, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.

5.7 Modalitati de returnare
Returnarea produselor se va face in ambalajul original. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de folosire.

5.8 Rambursarea contravalorii produselor
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in 14 zile de la confirmarea returului. Returnarea se face numai in conturi indicate de Client. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs. Clientul trebuie sa puna la dispozitie contul IBAN si CNP-ul pentru returnarea sumei solicitate.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.

6. Limitări

În vederea efectuării plății aferente produselor comandate, veți fi redirecționat automat către site-urile colaboratorilor noștri, în cadrul procesului de înregistrare a datelor și comenzilor dumneavoastră. SC SUAVIS SRL nu își asumă răspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, înregistrarea, utilizarea acestor site-uri. În acest sens vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor respective.

SC SUAVIS SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.promotii-scaune.ro este completă sau total lipsită de erori. De asemenea SC SUAVIS SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

7. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.promotii-scaune.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC SUAVIS SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.promotii-scaune.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

8. Informații, comunicări

Cei care accesează / vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări pe adresa de e-mail info@promotii-scaune.ro atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile și comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informații cu privire la site, produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.